Izjava o omejitvi odgovornosti

Avtorske pravice
Pravno obvestilo

Družba Klosterfrau dovoljuje obisk, shranjevanje in razmnoževanje te vsebine spletne predstavitve družbe Klosterfrau.

1. Vsebina se lahko uporablja samo v informativne namene in ne za prodajo ali distribucijo v komercialne in politične namene.

2. Vsebina se na noben način ne sme spreminjati.

3. Obvestilo o avtorskih pravicah mora ostati na vsaki kopiji ali delih naše spletne strani.


Blagovna znamka

Vse omenjene blagovne znamke so izključna last vsakokratnega imetnika pravic.

Spletna izjava o omejitvi odgovornosti in opis

Na teh spletnih straneh so na voljo splošne informacije o podjetjih znotraj skupine Klosterfrau in njihovih zdravilih. Ne zagotavljajo zdravstvenih ali drugačnih nasvetov ali navodil za zgoraj omenjena zdravila. Če imate konkretna vprašanja o teh zdravilih, se obrnite neposredno na nas ali svojega zdravnika ali farmacevta. Potrudili se bomo, da vam bomo priskrbeli podrobne in posodobljene informacije. Vendar ne izrecno ne implicitno ne zagotavljamo, da so naše informacije pravilne in popolne. Poleg tega tudi ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz uporabe tu objavljenih informacij. Pred uporabo naših zdravil preberite priloženo navodilo za uporabo. Te spletne strani morda vključujejo podatke o tretjih osebah in povezave na druge spletne strani. Če je mogoče, je to ustrezno označeno. Ne prevzemamo odgovornosti za informacije tretjih oseb. Vsi grafični elementi in informacije na teh spletnih straneh, ki jih je mogoče razmnoževati, so zaščiteni z avtorskimi pravicami ali drugimi pravicami industrijske lastnine. Pridržujemo si pravico, da brez predhodnega obvestila spreminjamo, dopolnjujemo ali izbrišemo vsebino teh spletnih strani, če in ko se nam to zdi potrebno. Iz tega ne izhaja nobena odgovornost.

Povezave

Z odločbo z dne 12. maja 1998 je Okrožno sodišče v Hamburgu (v Nemčiji) razsodilo, da z objavljanjem povezav obstaja delna odgovornost za vsebino povezanih strani. Okrožno sodišče je menilo, da je to mogoče preprečiti le z izrecno navedbo distanciranja od takšne vsebine, Na naši strani smo morda ustvarili povezave na druge spletne strani. Za vse te povezave velja naslednje: Izrecno poudarjamo, da nimamo vpliva na zasnovo in vsebino povezanih strani. Zato se izrecno distanciramo od vse vsebine na povezanih straneh na naši domeni. Njihove vsebine na noben način ne sprejemamo. Ta izjava velja za vse povezave, ki so na voljo na naši spletni strani in za vso vsebino prek povezav s pasicami.

© Avtorske pravice MCM Klosterfrau Vertriebs GmbH, Köln